Spa Manicure

Soms hebben de nagels en handen een extra verzorging nodig. Dan is een manicure met CND™ Spa producten een uitstekende behandeling. Tijdens deze behandeling worden de nagels gevijld, verzorgd door middel van een handbadje (werkt hydraterend), de nagelriemen verzorgd, de handen gescrubd en ingemasseerd met een verzorgende hydraterende creme. Tot slot worden de nagels gepolijst met solar oil™ van CND™. Voor blijvende hydraterende nagels en nagelriemen wordt geadviseerd om de verzorging met solar oil™ thuis voort te zetten door 2 keer per dag te oliën.

Heeft u last van verzwakte en of beschadigde nagels, dan kan thuis ook een kuur gedaan worden met Rescuerxx™ van CND™. Het product bevat jojoba-olie voor een diepe hydratatie en keratine eiwitten die zich binden aan de natuurlijke nagels om ze te versterken en tegelijkertijd de vochtbalans te herstellen. De huid wordt verzacht door de zoete amandelolie.

Het is klinisch bewezen dat 80% aangeeft dat witte vlekken op de nagel verminderden en de conditie van de nagel aanzienlijk was verbeterd. Van de resultaten geeft 73% aan minder last te hebben van gescheurde nagels na het gebruik van de CND RescueRXx.

Voor een optimaal resultaat dien je tweemaal per dag de RescueRxx aan te brengen op een onbehandelde, natuurlijke nagel. Het product masseer je in op de gehele nagel en mag je maximaal vier weken gebruiken.

Beauty Inside

  Kanaalstraat 25
  9301 LP Roden
  0618144557
  info@beauty-inside.nl
   Beauty Inside op Facebook

U kunt een afspraak maken via Whatsapp, mail of telefoon of langskomen!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 13.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur