Nagelstyling - CND Shellac

Beauty Inside is een gecertificeerd professional CDN™ Shellac™ salon. Creative Nail Design (CND) is de wereldleider op het gebied van professionele nagel- en handverzorging, waaronder het merk SHELLAC™.

Wij werken uitsluitend op de natuurlijke nagel. Wij zetten geen kunstnagels en gebruiken geen producten welke de natuurlijke nagel kan beschadigen. Ons keurmerk is om ten alle tijden de natuurlijke nagel te beschermen en ervoor te zorgen dat deze haar stevigheid behoudt of terugkrijgt.

Daarom werken wij met het gelpolish systeem van CND™ Shellac™. In 2010 lanceerde CND™ dit prachtige systeem. Beauty Inside werkt sinds 2011 al met dit product en is hier door de jaren heen in meegegroeid. Wij beschikken dus over alle mogelijke kennis! In tegenstelling tot andere gelpolish (gellak) systemen beschadigt CND™ Shellac™ de natuurlijke nagel niet. Er wordt niet gevijld op de nagel, niet voordat het product aangebracht wordt en niet wanneer het product verwijderd dient te worden. De lak heeft een houdbaarheid van +14 dagen (minimaal 14 dagen houdbaarheid maar kan ook langer, afhankelijk van de werkzaamheden en de thuisverzorging van de nagels).

Wij beschikken over meer dan 130 kleuren! Daarnaast kan er eindeloos gecombineerd worden met glitters en kleurpigmenten. Voor de wat meer creatieve dames kunnen de nagels tevens versierd worden met figuurtjes (nailartstamping).

 

Beauty Inside

  Kanaalstraat 25
  9301 LP Roden
  0618144557
  info@beauty-inside.nl
   Beauty Inside op Facebook

U kunt een afspraak maken via Whatsapp, mail of telefoon of langskomen!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 13.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur