Blog

Mijn eerste blog

 

 

Hallo!

Welkom bij mijn eerste blog. Ik ben Hilda, eigenaresse van Beautysalon “Beauty Inside” in Roden. Vanwaar de keuze om te gaan bloggen? Omdat ik graag mijn kennis wil delen en ik vind dat via de reguliere socialmedia kanalen teveel bepaald wordt wie iets wel en niet ziet.
Ik wil graag vertellen over mijn producten en diensten en daarbij de juiste mensen kunnen bereiken.
Ik ben visagiste, masseuse en nagelstyliste maar daarnaast ook vooral een vraagbak voor van alles en nog wat :-). Dat komt door mijn werk en ik vertel graag over mijn werk, maar ook over van alles en nog wat op het gebied van beauty en cosmetica. Ik werk in mijn salon met alleen maar kwaliteitsproducten. Merken als CND Shellac, Mac Cosmetics, Make up Studio Amsterdam, CHI aroma-olie en ik verkoop heerlijke biologische verzorgingsproducten van onder andere Botanique, Bee Honest en Urtekram. En daarnaast is het óók nog mogelijk om heerlijke kado pakketten samen te stellen van Enjoy Delicatessen. Dit zijn deels biologische producten. Denk hierbij aan pasta, pastasauzen, olijfolie, biologische salami, kruiden, kaasbegeleiders (spreads). Maar ook kaas uit onze eigen regio van Kaaslust in Veenhuizen en mosterd van Abrahams mosterdmakerij uit Eenrum. Deze pakketten zijn leuk om kado te doen bij een afscheid, een feestje of natuurlijk zomaar! En wordt op maat gemaakt, dus een combinatie van lekkere eetbare producten met lekkere verzorgingsproducten is ook mogelijk!

Leuk dat je mijn eerste blog gelezen hebt. Ik kijk uit naar het schrijven van mijn volgende blog en hoop je daar weer te zien!

Hilda