Nagelstyling met CND Shellac™

Beauty Inside is een gecertificeerd professional CND™ Shellac™ salon. Creative Nail Design (CND) is de wereldleider op het gebied van professionele nagel- en handverzorging, waaronder het merk SHELLAC™.

Wij werken uitsluitend op de natuurlijke nagel. Wij zetten geen kunstnagels en gebruiken geen producten welke de natuurlijke nagel kan beschadigen. Ons keurmerk is om ten alle tijden de natuurlijke nagel te beschermen en ervoor te zorgen dat deze haar stevigheid behoudt of terugkrijgt.

CND Shellac™, maatstaf voor kwaliteit

In 2010 lanceerde CND™ het prachtige systeem “CND™ Shellac™”. Beauty Inside werkt sinds 2011 al met dit product en is hier door de jaren heen in meegegroeid. Wij beschikken dus over alle mogelijke kennis! In tegenstelling tot andere gelpolish (gellak) systemen beschadigt CND™ Shellac™ de natuurlijke nagel niet. Er wordt niet gevijld op de nagel, niet voordat het product aangebracht wordt en niet wanneer het product verwijderd dient te worden. De lak heeft een houdbaarheid van +14 dagen (minimaal 14 dagen houdbaarheid maar kan ook langer, afhankelijk van de werkzaamheden en de thuisverzorging van de nagels).

Wij beschikken over meer dan 130 kleuren! Daarnaast kan er eindeloos gecombineerd worden met glitters en kleurpigmenten. Voor de wat meer creatieve dames kunnen de nagels tevens versierd worden met figuurtjes (nailartstamping).

Bruidsnagels

Op je bruiloft wil je er natuurlijk op en top uitzien. Hier horen ook mooi gestijlde nagels bij!
(Ga voor complete bruidsstyling, haar en make up naar de pagina bruidsstyling)
Of het nu gaat om een traditionele French Manicure (met een wit randje) of dat de nagels voorzien worden van een kleur(accent) of nailart, het is allemaal mogelijk met CND™ Shellac™. Om tot een afspraak te komen gaan we eerst bespreken wat de wensen zijn en worden er twee proefnagels gezet. Dit is kosteloos. De afspraak voor de bruidsnagels vindt 1 of 2 dagen voor de bruiloft zelf plaats.

 

Little Diva manicure

Voor de kleinste klantjes hebben wij een behandeling op maat gemaakt. Een échte manicure behandeling voor dames tussen de 4 en 10 jaar. Alles komt aan bod, nagels vijlen, een handbadje, handscrub, nagelriemen verwijderen en tot slot een handcreme. En dan het belangrijkste: de nagels lakken. De little diva mag zelf bepalen hoe zij het wil. Eén kleur, op elke vinger een andere kleur, een versiering op de ringvinger of zelfs op alle tien. Een superleuke behandeling om te ontvangen als kleine klant maar ook om te geven als cadeau. De behandeling wordt helemaal compleet als moeder-dochter moment.

Teennagels

Met CND™ Shellac™ op de teennagels heb je 4 tot 6 weken lang profijt van mooi gelakte teennagels. Ook bij deze behandeling wordt er niet op de teennagels gevijld en gaat het verwijderen snel, makkelijk en veilig door middel van een remover.

Vanuit hygienisch oogpunt zetten wij geen CND™ Shellac™ op kalk(schimmel)nagels.