Visagie

Persoonlijk make up advies
Een make up aanbrengen kun je op eindeloos veel manieren doen. Kies je voor basic (alleen een potloodje en mascara en eventueel lipgloss) of kies je voor een échte dag make up (foundation, oogschaduw, lippenstift) of ga je naar een feestje en dus mag het wel opvallen (heerlijke smokey-eye, contouren, kunstwimpers, high-lighten). Uhm wat? Contouren en high-lighten? Ja ik zei het al, er zijn eindeloos veel manieren, en ik kan je daarbij helpen met een persoonlijk make up advies! Ik laat jou zien wat er allemaal mogelijk is en wat je er precies voor nodig hebt om het beste in jouw gezicht te accentueren en naar voren te brengen!

Het is niet alleen een make over
De make up wordt stap voor stap aangebracht. Elke handeling wordt uitgelegd en bij elke handeling kun jij aangeven waar jij tegenaan loopt bij het aanbrengen. Zo leer je op een interactieve manier hoe jij straks thuis je make up kunt aanbrengen. En niet alleen hoe je de producten gebruikt en wát je gebruikt, maar ook welke penselen en kwasten je kunt werken en hoe je deze gebruikt voor een optimaal resultaat. Je krijgt een naslagwerk mee naar huis, zodat je alles rustig nog kunt nalezen en uitproberen. Want oefenen en uitproberen geeft het beste resultaat!

Make up advies

Bruids make up

Ga je trouwen? Dan mag een mooie (dag) make up niet ontbreken. Zeker voor de foto’s die gemaakt worden is een goed aangebrachte make up een must. De bruids make up gaat altijd samen met een proef make up. We bespreken samen wat wel en wat niet kan en aan welke details gedacht moet worden.

Thema make up

Heb jij een leuk feest? Dan kan de make up hier op aangepast worden. Hierin zijn vele creaties mogelijk. Een klassieke smokey eye maar ook uitbreiding met felle kleuren en glitters.