Gellak Nagelstyling met CND Shellac™

Nagelstyling

Beauty Inside is een gecertificeerd professional CND™ Shellac™ salon. Al vanaf de lancering in 2011 van het gellak systeem van CND Shellac, werk ik met dit product. Ik heb alle trainingen gevolgd en ben meegegroeid met dit merk waardoor ik niet alleen jarenlange ervaring heb, maar tevens expertise heb opgebouwd. Ik ben ook nog niet een ander merk tegengekomen wat zo onschadelijk en vriendelijk voor de nagels is als CND Shellac. Het is tevens vrij van schadelijke ingredienten die huidallergien kunnen veroorzaken.

Ik ben voor het behoud van de natuurlijke nagel en werk daarom ook uitsluitend op de natuurlijke nagel. Kunstnagels of andere producten die van de nagel verwijderd moeten worden dmv vijlen, worden in mijn salon niet gebruikt. Ons keurmerk is om ten alle tijden de natuurlijke nagel te beschermen en ervoor te zorgen dat deze haar stevigheid behoudt of terugkrijgt.

Het verwijderproces gebeurt op een vriendelijke niet schadelijke manier dmv weken in folies met CND Offly Fast; een milde remover verrijkt met oliën die de nagels en huid verzorgen tijdens het weekproces.

Hebben je nagels een extra versteviging nodig, dan kan dit door middel van een rubberbase. Ook deze rubberbase wordt eraf geweekt. Wist u dat wij hiervoor niks extra’s in rekening brengen? Het product is nl niet duurder en het vraagt niet om extra tijd voor het aanbrengen. Dit in tegenstelling tot veel andere salons, die hier een toeslag voor berekenen.

CND Shellac™

maatstaf voor kwaliteit

CND™ SHELLAC™ is dé innovatie van CND™. SHELLAC™ is een Gel Polish die garant staat voor de gezondheid van de natuurlijke nagel. De eerste Gel Polish waarbij de natuurlijke nagel niet hoeft te worden opgeruwd. Daarnaast is CND™ SHELLAC™ vegan, dierproefvrij en vrij van 9 radicale ingrediënten. Zonder vijlen aan te brengen en te verwijderen! CND™ SHELLAC™ biedt voor ieder nageltype en type service een oplossing en geeft 2+ weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat.

Wij beschikken over meer dan 130 kleuren! Daarnaast kan er eindeloos gecombineerd worden met glitters en kleurpigmenten. Voor de wat meer creatieve dames kunnen de nagels tevens versierd worden met figuurtjes (nailartstamping).

Just add a little sparkle on your weddingday

Bruidsnagels

Op je bruiloft wil je er natuurlijk op en top uitzien. Hier horen ook verzorgde en gestijlde nagels bij!

Wil je een compleet arrangement boeken inclusief bruidskapsel en bruids make up? Kijk dan op de pagina Bruidsstyling!

De afspraak voor de bruidsnagels vindt 1 of 2 dagen voor de bruiloft zelf plaats.

Manicure voor de kleinste klantjes

Litle Diva Manicure

Voor de kleinste klantjes hebben wij een  échte manicure behandeling. Speciaal voor dames tussen de 4 en 10 jaar.

Alles komt aan bod: nagels vijlen, handbadje, handscrub, nagelriemen verwijderen en een handcrème.

En dan het belangrijkste: de nagels lakken. De little diva mag zelf bepalen hoe zij het wil. Eén kleur, op elke vinger een andere kleur, een versiering op de ringvinger of zelfs op alle tien. Een superleuke behandeling om te ontvangen als kleine klant maar ook om te geven als cadeau. De behandeling wordt helemaal compleet als moeder-dochter moment.

Maak de look compleet

Teenagels

Met CND™ Shellac™ op de teennagels heb je 4 tot 6 weken lang profijt van mooi gelakte teennagels. Ook bij deze behandeling wordt er niet op de teennagels gevijld en gaat het verwijderen snel, makkelijk en veilig door middel van een remover.

Vanuit hygienisch oogpunt zetten wij geen CND™ Shellac™ op kalk(schimmel)nagels.