Make up helps you express who you are from the inside

Visagie

Dag- of avond make up

Wil jij op een voor jouw speciale gelegenheid op je best verschijnen? Dan ben je bij mij op het juiste adres voor het aanbrengen van een dag- of avond make up. Maak snel een afspraak via whatsapp voor jouw dag- of avond make up!

Persoonlijk make up advies

Ik houd ontzettend van make up, het eindeloos creëren van diverse looks en het combineren van kleuren en ik deel deze kennis graag! Ik kan me heel goed voorstellen dat jij al moeite hebt met het kiezen van de juiste foundation (niet alleen qua kleur maar ook qua soort, want ook dáár zit erg veel verschil in). En daar ga ik je allemaal bij helpen in deze anderhalf uur durende persoonlijke make up advies sessie. Ik werk met de producten van Make up Factory; professionele make up van uitzonderlijke kwaliteit voor iedereen met een fantastische prijs/kwaliteit verhouding. In mijn beautysalon in Roden staat een uitgebreide make up display en alle producten zijn tevens direct aan te schaffen, je krijg dan direct 15% korting.

Tijdens het advies help ik je stap voor stap bij het aanbrengen van de make up. Inderdaad: ik geef niet alleen advies: maar je gaat ook zelf aan de slag! Elke handeling wordt uitgelegd en bij elke handeling kun jij aangeven waar jij tegenaan loopt bij het aanbrengen. Zo leer je op een interactieve manier hoe jij straks thuis je make up kunt aanbrengen. En niet alleen hoe je de producten gebruikt en wát je gebruikt, maar ook welke penselen en kwasten je kunt werken en hoe je deze gebruikt voor een optimaal resultaat. Je krijgt een naslagwerk mee naar huis, zodat je alles rustig nog kunt nalezen en uitproberen. Want oefenen en uitproberen geeft het beste resultaat! Na afloop kun je shoppen met 15% korting op de producten van Make up Factory!

Make up Workshop

Leer jezelf stap voor stap opmaken!

Wil je graag in gezelschap alles leren over make up, gezellig met vriendin(nen), (schoon)moeder, dochter(s) of buurvrouw? Dan is de make up workshop een uitstekend alternatief!

Tijdens deze workshop met maximaal 4 personen vertel ik je alles over de make up producten van Make up Factory en hoe je deze producten gebruikt voor het beste resultaat. Daarna leer ik je stap voor stap een basis make up aan te brengen. Omdat we met een klein gezelschap zijn is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. En wil je iets meer out of the box denken? Dan leg ik je ook nog uit hoe je de make up verder kunt uitbouwen naar een avond make up.

  • Minimaal en maximaal 4 personen (neem contact op bij aanvraag voor meerdere personen)
  • Ontvangst met koffie en thee met wat lekkers
  • Uitgebreid uitleg over de producten van Make up Factory
  • Gebruik van alle producten
  • Na afloop shoppen met 15% korting op de producten van Make up Factory Make up Factory

Kosten: € 35,00 per persoon
Duur van de workshop: +/- 2,5 uur