Het fijnste wat je je lichaam kan geven

Ontspannende massage

Een massage ontvangen is het fijnste wat je je lichaam kan geven. Het werkt preventief tegen klachten en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Klachten als stress, hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, spierklachten kunnen met een massage flink gereduceerd worden.
Tijdens de ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van technieken als strijkingen, knedingen, drukken, frictie en schuddingen. Door deze technieken ontstaat een reactie van het lichaam waardoor herstel plaatsvindt en de balans weer in evenwicht komt. Dit komt doordat de spieren geactiveerd worden en de doorbloeding verbeterd wordt waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Daarom is het belangrijk na een behandeling veel water te drinken. De massage kan zowel ontspannend als therapeutisch toegepast worden.

Voor een algehele wellness beleving is een hotstonemassage of Ceylon massage van Treatments een uitstekende keuze.

Ik heb een vierjarige massage opleiding gevolgd waarin niet alleen vele technieken aan bod zijn gekomen maar ook de medische basiskennis een belangrijk onderdeel is geweest. Ik ben een gediplomeerd massagetherapeut en je bent bij mij in goede handen (letterlijk en figuurlijk).

Ceylon Treatments

enjoy every moment

Droom weg naar een bijna vergeten wereld. De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoeli. TREATMENTS® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die u meenemen naar het authentieke Ceylon.

 

Ervaar de Ceylon Treatment

Laat uzelf meevoeren naar het oude Ceylon met onze traditionele Ceylon Treatment. Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat ontzettend voedend is voor uw huid. Naast een reiniging en een massage met sheabutter, wordt u ook gescrubd met een milde sheabutter scrub en vervolgens wordt uw huid verzorgd met de traditionele Ceylon producten. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid!

Ceylon Treatment 30 minuten

 • ontspannen hilana ritueel
 • reiniging van de rug, nek en schouders
 • massage van de rug, nek en schouders
 • scrub van de rug, nek en schouders
 • verzorging van de rug, nek en schouders

€ 35,00 
Nu voor € 30,00

Ceylon Treatment 50 minuten

 • ontspannen hilana ritueel
 • reiniging van de rug, nek, schouders en benen
 • massage van de rug, nek, schouders en benen
 • scrub van de rug, nek, schouders en benen
 • verzorging van de rug, nek, schouders en benen

€ 50,00 
Nu voor € 40,00

Ceylon Treatment 75 minuten

 • ontspannen hilana ritueel
 • reiniging van de rug, nek, schouders, armen en benen
 • massage van de rug, nek, schouders, armen en benen
 • scrub van de rug, nek, schouders, armen en benen
 • verzorging van de rug, nek, schouders, armen en benen

€ 75,00 
Nu voor € 60,00

Hotstone Massage

 intensief genieten van een diepe ontspanning

Tijdens deze massage wordt er afwisselend gemasseerd met warme vulkanische basaltstenen en de handen in combinatie met oliën.

Doordat de stenen warmte opslaan wordt deze warmte overgedragen op het lichaam. Dit dringt diep door in de spieren en weefsels. De bloedvaten verwijden en vervolgens neemt bloedcirculatie en stofwisseling toe en wordt het lymfesysteem geactiveerd. Dit maakt dat de hotstone massage een ontgiftend, afvoerend, pijnverlichtend, stressverlichtend en ontspannende werking heeft.

Tevens wordt door de warmte de spieren soepeler waardoor deze dieper en beter gemasseerd kunnen worden.

De massage heeft een kalmerende werking op ons en heeft tot gevolg dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Deze massage is een bijzonder doeltreffend middel tegen allerlei blokkades en tegen spanning en stress.